Το ψηφοδέλτιό μας

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΚΛΑΙΡΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Απέργη Μαρία

Κατοικεί στην Νέα Σμύρνη από το 1979 και έχει σπουδάσει λογιστική. Εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος από το 1998. Υπήρξε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Πρασίνου, Υπεύθυνη ΚΕΠ και Πρόεδρος «Εθνικής Στέγης».
Νυν Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
Βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά και τις ανάγκες τους. «Στηρίζουμε, ενισχύουμε, εμπλουτίζουμε την παροχή σωστής παιδείας και κοινωνικοποίησης των παιδιών μας σε όλες τις ηλικίες. Είμαστε δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του».

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΙΟΣ

Αργυρόπουλος Μένιος

Γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1963 και διαμένει στη Ν.Σμύρνη από το 1990. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Εδώ και 25 χρόνια έχει ενεργή παρουσία στα Δ.Σ των συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων του Β Παιδικού σταθμού, του 5ου Δημοτικού, του 5ου Γυμνασίου καθώς και του 5ου Λυκείου Νέας Σμύρνης. Συμμετείχε στα Δ.Σ των σχολικών επιτροπών καθώς και στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου. Εργάζεται ως πολιτικός υπάλληλος στο Γ.Ε.Σ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Απαλοδήμα-Γκούμα Μαρία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη ενώ οι ρίζες της είναι από την Λακωνία και την Αρκαδία. Εζησε στην Αμερική 20 χρόνια και ασχολήθηκε με το marketing και το μεγάλωμα των παιδιών της. Η νοσταλγία για την παρτίδα την έφερε πίσω και εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών. Τώρα ασχολείται με τα κοινά ως εκπρόσωπος του Α’ ΚΑΠΗ. Η αγάπη και το ενδιαφέρον της για τους συμπολίτες μας την έκανε να πάρει την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό μας.

Ασημακοπούλου Σοφία

Γεννήθηκε το 1981 στην Πάτρα ενώ η καταγωγή της μητέρας της είναι από Μικρά Ασία. Προέρχεται από οικογένεια Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών Μηχανικών και το πάθος της για τον τομέα της επιστήμης αυτής την οδήγησε στο πτυχίο των Πολιτικών Έργων Υποδομής και αμέσως μετά σε μεταπτυχιακό τίτλο στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Εδώ και 18 χρόνια εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην τεχνική εταιρεία που διατηρεί, με αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή οικιστικών κτιρίων. Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πάτρας . Είναι μέλος του Ε.Β.Ε.Α. και εθελοντικό μέλος του Ινστιτούτου Οδικής ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς,.
Η Νέα Σμύρνη είναι η πόλη της καρδιάς της…
Την επέλεξε για να μετοικήσει με τον σύζυγό της, Νίκο Κωστόπουλο , όπου έχουνε δύο γιούς, τον Χρήστο και τον Δημήτρη.
Επέλεξε την Νέα Σμύρνη για να μεγαλώσουν τα παιδιά της.
Επέλεξε να την γνωρίσουν οι συμπολίτες της από τη συμμετοχή και συνεισφορά της στα κοινά.
Επέλεξε να συμπορευθεί σε αυτόν τον αγώνα με την Κλαίρη Δεληγιάννη ,που από την πρώτη στιγμή πίστεψε το σχέδιο και το όραμα της.
Οι επιλογές μας, είμαστε εμείς. Για εμάς και τον Δήμο μας, θέλουμε μόνο το καλύτερο.

Βλαχογιώργου Αικατερίνη

Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στην Νέα Σμύρνη,με ρίζες μοιρασμένες σε Αιτωλοακαρνανία και Κρήτη. Παντρεμένη τα τελευταία 8 χρόνια.
Σπουδές στα αντικείμενα του marketing,των πωλήσεων ,και της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.Εργάστηκε για αρκετά χρονια κάτω από την ομπρέλα της κοσμητολογίας και της αισθητικής. Τα τελευταία χρόνια κινείται στο χώρο του επιχειρείν και των δημοσίων σχέσεων. Σημαντική στιγμή στην καριέρα της η βράβευση της από την πολυεθνική εταιρεία Christian Dior για το υψηλότερο επίπεδο πωλήσεων της. Τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει ως υπεύθυνη επικοινωνίας κ δημοσίων σχέσεων σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σοκολατοποιίας της εγχώριας αγοράς.

Βλάχος Αλέξανδρος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη όπου και διαμένει, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Απόφοιτος του 6ου Λυκείου Νέας Σμύρνης και Πτυχιούχος Τμήματος Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι Οικονομολόγος, διαπιστευμένος Λογιστής Ά Τάξης, Ασφαλιστικός & Επενδυτικός Σύμβουλος. Από το 2007 διατηρεί Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο στην περιοχή της Άνω Νέας Σμύρνης και από το 2015 διατελεί στέλεχος σε κορυφαία Πολυεθνική Ασφαλιστική Εταιρεία.
Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας. Αποκλειστικό του κίνητρο η ανάπτυξη του τόπου στον οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε, του τόπου που αγαπά, στην αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων των συνδημοτών μας και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, με υπευθυνότητα, εντιμότητα και δυναμισμό, αρχές με τις οποίες διέπεται και υπόσχεται να τις εφαρμόσει έμπρακτα με το κοινωνικό του έργο, που ευελπιστώντας στην ψήφο σας θα κληθεί να επιτελέσει.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΒΟΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Βοργιόπουλος Ανδρέας

Γεννήθηκε το 1963 στην Νέα Σμύρνη .Έχει καταγωγή από την Σμύρνη από την πλευρά της μητέρας του. Αποφοίτησε από τη ΛΑΝΣ(Λύκειο Αρρένων Νέας Σμύρνης) και το 1980 εισήχθη στην Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) της Πολεμικής Αεροπορίας. Το 2010 αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Σμηναγού. Είναι έγγαμος, πατέρας τριών κοριτσιών και παππούς δύο αγοριών. Από το 2010 έως το 2016 δραστηριοποιήθηκε στους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου Νέας Σμύρνης και διετέλεσε μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Σμύρνης. Από το 2022 είναι μέλος του Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Γιαννακόπουλος Πάνος 

Έχει γεννηθεί στις 6 Μαΐου 1977. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη από προ-παππού και προ-γιαγιά προερχόμενους από τα παράλια της Σμύρνης κατά τον διωγμό τους απ’ αυτήν.
Πήγε σχολείο στο 2ο γενικό γυμνάσιο/λύκειο στην άνω Νέα Σμύρνη ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκε με την κολύμβηση & πόλο στην ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά και το μπάσκετ στην ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ.
Συνέχισε την μέση εκπαίδευση του στο Αμερικάνικο Κολλέγιο με ειδίκευση την προώθηση προϊόντων και ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις με τον μεταπτυχιακό τίτλο από το Manchester της Αγγλίας στις Δημόσιες Σχέσεις.
Η πλειονότητα της εργασιακής του εμπειρίας απαρτίζεται από πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών όπου καθημερινώς χτίζεται πάνω σε γερά πλαίσια αμοιβαίας αξιοπιστίας, αξιοπρέπειας και σεβασμού. Πολύ περισσότερο τώρα όπου επιλέγεται για να διασφαλίσει την ζωή και την περιουσία των συνεργατών του μέσα από το επάγγελμα του ασφαλιστικού πράκτορα.
Η σύζυγός του, Μάγδα Αλεξίου είναι μια αξιολάτρευτη και αξιαγάπητη δασκάλα στο δημοτικό Άγιος Διονύσιος της ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ. Ο Βαγγέλης 14 χρονών, ο Σέργιος 11 χρονών και ο μικρός Αλέξης 8 χρονών ολοκληρώνουν τη ζωή του αλλά και τον ανεκτίμητο χρόνο, που περνά μαζί τους και δεν θα αντάλλαζε με τίποτα στον κόσμο.
Η ενασχόληση του με τα κοινά, με την παράλληλη ευθύνη ανατροφής της 5ης γενιάς δημοτών Νέας Σμύρνης, του δίνει την απαραίτητη δύναμη για πρόοδο και επιτυχία.

Γελεγένη Μαρία

Η Μαρία Γελεγένη είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, διατηρώντας δικό της Δικηγορικό Γραφείο με τομείς εξειδίκευσης το Ποινικό, Αστικό και Διοικητικό Δίκαιο. Από το έτος 1997 είναι επίσης μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος απασχολούμενη ως Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός Α’ τάξης, σε επιχειρήσεις βιομηχανικού και κατασκευαστικού κλάδου και ως εξωτερική συνεργάτης σε δικηγορικά γραφεία σε υποθέσεις Φορολογικού, Ποινικού, Εργατικού, Εμπορικού, Τραπεζικού και Διοικητικού Δικαίου. Αποφοίτησε με υποτροφία από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών-Τμήμα Πολιτικών-Οικονομικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης με εξειδίκευση σε θέματα Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και ως αριστούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο ενήλικων τέκνων.

Γκουριώτη Ευαγγέλια (Λία )

Γεννήθηκε στην Ξάνθη από πατέρα Πελοποννήσιο και μητέρα Μικρασιάτισσα. Μεγάλωσε σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδος διότι ο πατέρας της ήταν αξιωματικός και η μητέρα της μαία σε κοινωτικά ιατρεία. Έχει δυο παιδιά. Τελείωσε το Μαράσλειο και είναι συνταξιούχος της πρώην Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος με αρκετά χρόνια στις δημόσιες σχέσεις. Έχει τελειώσει το κολλέγιο Τραπεζικής και Οικονομικής Επιμόρφωσης. Εργάζεται πολλά χρόνια σε ασφαλιστικά γραφεία με επιτυχία. Το κομμάτι Ασφάλεια και Βοήθεια στον συνάνθρωπο είναι το πρώτο της μέλημα.

Γούνας Αλέξανδρος

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1989 στην Αθήνα και είναι Έλληνας επαγγελματίας διεθνής υδατοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως περιφερειακός. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υδατοσφαίρισης στις ακαδημίες της Βουλιαγμένης, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην ομάδα της Βουλιαγμένης παρέμεινε μέχρι το 2013, έχοντας καταφέρει να κατακτήσει προηγουμένως το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας του 2012.
Το καλοκαίρι του 2013, ο Αλέξανδρος Γούνας μετεγγράφει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στην ομάδα του Πειραιά κατάφερε να κατακτήσει τα εγχώρια νταμπλ το 2014, 2015 και 2016. Είναι Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος μεταλλιονίκης. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή για την Σαβόνα της Ιταλίας στην οποία έμεινε ένα χρόνο, όντας μάλιστα ο κορυφαίος ξένος του πρωταθλήματος,[1]πριν επιστρέψει και πάλι στον Ολυμπιακό.
Από το καλοκαίρι του 2022 αγωνίζεται στον Πανιώνιο, ενώ τις δύο προηγούμενες χρονιές κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης.

Γρηγορίου Κωστής

Γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου του 1985 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Σπούδασε Ναυπηγός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ενώ παράλληλα δούλευε σε μαγαζιά ως υπεύθυνος σε πόστα οικονομικών και δημοσίων σχέσεων. Μετά τις σπουδές του δούλεψε 3 χρόνια ως αρχιμηχανικός σε ναυτιλιακή εταιρεία και έκτοτε δουλεύει στα Ελληνικά πετρέλαια στο ναυτιλιακό τμήμα και στο τμήμα μάρκετινγκ. Πάθος του είναι ο εθελοντισμός και να βοηθάει τους συνανθρώπους του για αυτό και ασχολείται με τα δημοτικά γιατί θέλει να προσφέρει στους συνδημότες του αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

 

Δαββέτα Σπυριδούλα

Είναι απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Φυσικοθεραπειας Αθήνας. Είναι ειδικευμένη στην αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων ενηλίκων και παιδιών. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Είναι μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας. Είναι μέλος του Επιστημονικού Τμήματος Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας. Διατηρεί ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτήριο για ενήλικες και παιδιά, στη Ν.Σμύρνη. Η επιθυμία της για κοινωφελή δράση εκφράστηκε από νωρίς μέσα από την εθελοντική της προσφορά,ως φυσικοθεραπεύτρια,στο Δήμο της Ν.Σμύρνης. Το ενδιαφέρον της ως ενεργός πολίτης,ορμώμενο από την επαγγελματική της ιδιότητα,για παροχή ολοκληρωμένων προγραμμάτων φροντίδας και υγείας σε συνανθρώπους της που έχουν ανάγκη,αποτελεί κίνητρο της υποψηφιότητας της στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Δελόγκα Μαρία

Δημάκου Χριστίνα

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997, μεγάλωσε, διαμένει και αποφοίτησε από σχολεία της Νέας Σμύρνης, όπου υπήρξε Αριστούχος, λαμβάνοντας και διάκριση από την Εστία Νέας Σμύρνης. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και υπήρξε ειδική συνεργάτης στην Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”, εστιάζοντας σε θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι μέλος στην Παναθηναϊκή Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών (Παράρτημα Νέας Σμύρνης), διότι το ενδιαφέρον της εστιάζεται στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με προεξέχοντα τα δικαιώματα των γυναικών κυρίως στην πολιτική ζωή.

Δρακόπουλος Γεώργιος

Είναι γέννημα θρέμμα πολίτης ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.Είναι πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ.ΚΑΙ DIC,MSC IMPERIAL COLLEGE ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. Διετέλεσε καθηγητής της ΣΧΟΛΗΣ ΙΚΑΡΩΝ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ από όπου αφυπηρέτησε προσφάτως. Είναι ιστορικός μελετητής και φιλοσοφικός αναλυτής ασχολούμενος με τον ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΥΘΑΓΟΡΙΣΜΟ, ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟ, ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟ κ.α. Είναι πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΣΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΜΥΡΝΗΣ. Το ενδιαφέρον του ως ενεργού πολίτη για την τοπική αυτοδιοίκηση  τον οδήγησε στον συνδυασμό της ΚΛΑΙΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πιστεύοντας ότι  η εμπειρία του οι γνώσεις του και το ήθος θα βοηθήσει τον Δήμο Νέας Σμύρνης στην προσπάθεια επίλυσης των πολιτικών-πολιτιστικων προβλημάτων –θεμάτων  με ήθος και αποτελεσματικότητα.

Ευθυμίου Μάκης

Είναι γνωστός και καταξιωμένος παιδίατρος, που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Νέα Σμύρνη.
Ο ίδιος, ιδιαίτερα σεμνός, δεν θέλει να μιλά για τον εαυτό του, προτιμά να αποδεικνύει την αξία του, μέσα από τη δουλειά του. Ολοι ωστόσο όσοι τον γνωρίζουν μιλούν γι΄ αυτόν με τα καλύτερα λόγια τόσο για την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητά του του όσο και για την επαγγελματική του αξία, αλλά και το ήθος με το οποίο πορεύεται στην ζωή και στο επάγγελμά του, ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο επάγγελμα ή καλύτερα λειτούργημα, όπως το βλέπει ο ίδιος, καθώς έχει να κάνει με παιδιά.

Ζαράφτης Μιχάλης

Ζώντου Ελένη

Γεννήθηκε το 1982 και έζησε τα πρώτα χρόνια της στην Νέα Σμύρνη. Επέστρεψε ενήλικη πλέον για να υπηρετήσει το λειτούργημα της Παιδαγωγού Προσχολικής Ηλικίας στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας. Συνεχίζει να επιμορφώνεται σε θέματα που άπτονται προαγωγής ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων, συμβουλευτικής, διαχείρισης προβλημάτων σχολικής τάξης, ειδικής αγωγής, θεατρικού παιχνιδιού και δραματοθεραπείας. Τα ενδιαφέροντά της κινούνται γύρω από την Εκπαίδευση, την Τέχνη και τον Πολιτισμό. Στο Δήμο μας θα ήθελε να ασχοληθεί με τα παιδιά της πόλης μας και τη διοργάνωση Γιορτών, Παιδικών Φεστιβάλ, Παρουσιάσεις Βιβλίων και οτιδήποτε Πολιτιστικό καθώς επίσης και με τα Ζώα, ιδιαίτερα τα αδέσποτα, κάνοντας διάφορες δράσεις και ευαισθητοποιώντας παιδιά και γονείς εντός και εκτός σχολείου.

Θεοδωρακάκος Κυριάκος

 Καββαδία Νικόλ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη. Έχει 2 παιδιά. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και έχει πολυετή πείρα στο χώρο του αθλητισμού αφού υπήρξε πολίστρια. Είναι επαγγελματίας στο χώρο του fitness. Έχει δουλέψει σε ιδιωτικά γυμναστήρια αλλά και στον τομέα αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης για αρκετά χρόνια. Τώρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Νέα Σμύρνη με το Cycle Box, το γυμναστήριο εσωτερικής ποδηλασίας στην οδό Ομήρου 13. Είναι εν ενεργεία αθλήτρια του τριάθλου και συμμετέχει σε αγώνες στην Ελλάδα, πρωταγωνιστώντας στην κατηγορία της καθώς, επίσης, και σε αγώνες στο εξωτερικό, όπως το Ironman και το Half Ironman.

Καζαμία Βαρβάρα

Ο πατέρα της Σταύρος και η μητέρα της Στεφανία. Γεννήθηκε στην Νίκαια Αττικής το 1964. Είναι τελειόφοιτος γυμνασίου Ζωγράφου όταν ήταν εξατάξιο. Είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης από το 1981 και επιχειρηματίας από το 2002.

Κακαϊδής Νικόλαος

Εκπαιδευτικός — Συγγραφέας. Επιστημονικό μέλος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΣΥΛΑΠ) του Δήμου Νέας Σμύρνης. Υπηρέτησε ως Φιλόλογος Καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση και διετέλεσε Γυμνασιάρχης της Ευαγγελικής Σχολής. Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

 

Καλαμάκης  Παντελής

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.Φοίτησε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 2ο Γενικό Λύκειο του Δήμου μας. Κατόπιν έκανε ανώτατες οικονομικές σπουδές στο ULV of California με εξειδίκευση στη Διοίκηση των επιχειρήσεων.
Παράλληλα, είχε σημαντική και έντονη παρουσία στον τομέα της Μουσικής, όπου και δραστηριοποιείται ως τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

Καλπάκη Μαρία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.Είναι γέννημα θρέμμα Νεοσμυρνιώτισσα και καμαρώνει γι’αυτό! Κατάγεται από την πανέμορφη Λέσβο. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Είναι  δημοσιογράφος-παρουσιάστρια (απόφοιτη ΜΜΕ)εδώ και 27 χρόνια. Έχει εργαστεί σε όλα τα κανάλια(ΕΡΤ ΑNT1,MEGA, ALTER, STAR, ALPHA, ΣΚΑΙ)στην ενημέρωση αλλά και στην ψυχαγωγία στο πλάι σπουδαίων δημοσιογράφων αλλά και παρουσιαστών!!! Έχει κάνει πολύ ρεπορτάζ (κοινωνικό,ελεύθερο, καλλιτεχνικό,ταξιδιωτικό). Έχει γράψει σε περιοδικά κι εφημερίδες. Από μικρή ήθελε να γίνω δημοσιογράφος γιατί της αρέσει πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί  με τα κοινά. Μέσα από το κοινωνικό ρεπορτάζ έχει αποκτήσει πείσμα για την επίλυση προβλημάτων. Είχε την τιμή να συνεργαστεί  με τον άξιο και έμπειρο αντιδήμαρχο πολιτισμού Βαγγέλη Χαντζατουριάν προσφέροντας την βοήθειά της στα πολιτιστικά του Δήμου μας!

Καράγιαννη Δωροθέα (Ντορίνα)

Γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη σε μια οικογένεια με βαθιές ρίζες στην πόλη μας. Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών, διατηρεί μεγάλο φοροτεχνικό γραφείο ενώ παράλληλα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ξεκίνησε την αυτοδιοικητική της πορεία στο πλευρό του Γιώργου Λαρίσση με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Ν. Σμύρνη» το 2019 όπου και εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας της υπήρξε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Σμύρνης αλλά και μέλος του ΔΣ του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΗΛΙΟΣ». Το διάστημα 2019-2021 διετέλεσε αντιπρόεδρος και το 2021-2023 μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης. Από τον Γενάρη του 2022 είναι Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κίνητρό μου για την ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η αγάπη μου για τη Νέα Σμύρνη που για μένα σημαίνει πολύ περισσότερα από το πού μένω. Ονειρεύομαι την πόλη μας σημείο αναφοράς για την ποιότητα ζωής που μπορεί να προσφέρει ένας σύγχρονος δήμο στους κατοίκους του. Εργατικότητα, αποτελεσματικότητα και μια βαθιά πεποίθηση ότι πολλές μικρές παρεμβάσεις μπορούν να βελτιώσουν καταλυτικά την εικόνα της πόλης μας είναι αυτά που θα ήθελα και μπορώ να προσφέρω εγώ για αυτόν τον στόχο.

Καραμανλή (Κέλλυ) Κυριακή

Γεννήθηκε το 1962. Κατάγεται από τις Οινούσσες της Χίου. Ζει πάνω από 42 χρόνια στη Νέα Σμύρνη και έχει μία κόρη. Αφού αποφοίτησε από το Saint George College (Διοίκηση Επιχειρήσεων) παρακολούθησε τη Σχολή ΒΑΚΑΛΟ (Σχολή Γραφιστικής). Διατηρεί τη δική της επιχείρηση και παράλληλα ασχολείται με τον εθελοντισμό και με τα αδέσποτα ζώα. Είναι ενεργό μέλος σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις υπέρ των αδέσποτων ζώων.

Καραμπουρνιώτη – Κοντώση Αγγελική (Άντζελα)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη στις 17/03/1980 και είναι δημότης.
Ο πατέρας της Απόστολος Καραμπουρνιώτης γεννημένος στη Θεσσαλονίκη ήταν από το ‘66 στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης. Η μητέρα της Ελένη Καραμπουρνιώτη γεννημένη στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Νέας Σμύρνης(Ομήρειο). Ήταν αθλήτρια στο κλειστό γυμναστηριο της Άνω Νέας Σμύρνης στο Κολυμβητικό σύλλογο με καθηγητή τον κ.Πυρπασόπουλο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Όμηρος 3D Animation Multimedia Πληροφορική. Είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Κοντώση και έχουνε 4 παιδιά και 2 σκυλιά! Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολυτέκνων ΑΣΠΕ, του Συλλόγου Αμεα όπως επίσης του Φιλοζωικού Συλλόγου.

Καλφοπούλου Πόπη

Είναι δημότης και κάτοικος Νέας Σμύρνης με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάσθηκε ως δικηγόρος και αργότερα ως στέλεχος του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ. Υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος κατά την πρώτη θητεία της παράταξης ”Νέα Σμύρνη – Πόλη Πρότυπο” και μέλος του Συμβουλίου της Εθνικής Στέγης.

Κοζάκης Αθανάσιος

Κατοικεί μόνιμα στην Νέα Σμύρνη τις δύο τελευταίες δεκαετίες με ρίζες από την Μικρά Ασία και από ναυτική οικογένεια (παππούς καπετάνιος). Πρώτος ο αδερφός του χάραξε την πορεία στο χώρο του yachting και ακολούθησε ο ίδιος όπως και ο γιος του ως καπετάνιοι. Ευελπιστεί να συνεχίσει την ίδια πορεία και ο εγγονός του. Είναι Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών.(Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC).

Κοζομπόλης Γιώργος

Είναι απόστρατος Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, όπου υπηρέτησε επί 35 έτη σε διάφορα πολεμικά πλοία, υπηρεσίες, επιτελεία καθώς και στην Κύπρο. Είναι πατέρας δύο παιδιών και παππούς δύο εγγονιών. Ασχολείται με τα κοινά μετά την αποστρατεία του και το 2019 υπήρξε για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Από τότε και μέχρι σήμερα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο κέντρο κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του δήμου μας. Στην κοινωνική πολιτική συμμετέχει με εντιμότητα, διαφάνεια, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα γνωρίζοντας τα προβλήματα του δήμου μας μέσω της καθημερινής επαφής με τους δημότες μας και όντας και ο ίδιος μόνιμος κάτοικος Νέας Σμύρνης πάνω από 40 έτη.

Κονιδάρης Διονύσης

Γεννήθηκε κ μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη. Είναι επιχειρηματίας από το 1993 έως και σήμερα. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πράσινου-Περιβάλλοντος, Διοικητικών υπηρεσιών, παιδικών χαρών, ποιότητα ζωής, αθλητισμού, κοιμητηρίου και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος απο το 2007 έως και σήμερα με κύριες παρεμβάσεις την ανάπλαση χωρών πρασίνου στην Κεντρική Πλατεία, Άλσος , Χρ. Σμύρνης, Πλατεία Καρύλλου, νησίδων, πάρκων και πλατειών. Έχει κάνει αντικατάσταση οδικών οδοδεικτών με νέους σε όλη τη Νέα Σμύρνη, ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών του δημου μας και δημιουργία νέων με κυριότερες της πρότυπες παιδικές χαρές της Αγίας Παρασκευής και Αϊδινίου που φιλοξενούν και παιδιά ΑΜΕΑ.
Έχει δημιουργήσει 6 υπαίθρια σύγχρονα γυμναστήρια όπως επίσης και το νεο σύγχρονο γυμναστηριο στην Ελ. Βενιζέλου 99.
Είναι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού κ Αθλητικού Οργανισμού.
Διετέλεσε πρόεδρος του νομικού προσώπου Εθνικής Στέγης .
Τα χρόνια της θητείας του ανακαινίστηκε και αναπλάστηκε το κτήριο, όπου σήμερα φιλοξενεί περισσότερα απο 200 παιδιά.

 

Κοσμίδου-Κοιλού Εύη

Γεννήθηκε το ‘64 στην Καστοριά και από το ‘88 μέχρι και σήμερα ζει και δραστηριοποιείται στην Ν.Σμύρνη. Παντρεύτηκε τον μέχρι και τώρα σύζυγο της, Νικόλαο Σπυρίδωνος Κοίλο, ο οποίος κατάγεται από την Ίμβρο. Αποκτήσανε μαζί 3 παιδιά, ένα γιο και δύο κόρες, και ένα εγγόνι, που σήμερα είναι 5 ετών . Η γενέτειρα του συζύγου της, τους καθιστά ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένους στα προσφυγικά ζητήματα, γι αυτό και είναι ενεργά μέλη του συλλόγου Ιμβρίων. Είναι όλοι Δημότες Νέας Σμύρνης. Την θεωρούν το σπίτι τους, την αγαπάνε και θέλουνε να την δούνε να βελτιώνεται. Λόγω της καταγωγής της, ασχολήθηκε με την εισαγωγή και το εμπόριο ενδυμάτων. Έτσι με τον ερχομό της στην Αθήνα, απέκτησε το δικό της κατάστημα επί της οδού Αγίας Σοφίας 42. Πρόσφατα, με την βοήθεια της κόρης της, η επιχείρηση αυτή μετατράπηκε σε χώρο ομορφιάς και περιποίησης άκρων.

Κουβαράς Κώστας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ από Πατέρα Σμυρνιό και Μητέρα Κωνσταντινουπολίτισσα! Ο Πατέρας του ήρθε στην Νέα Σμύρνη μετά την Καταστροφή του 1922 αφού πρώτα πέρασε στη ΧΙΟ, στη συνέχεια στη Λάρισα, και τέλος κατέληξε σε ηλικία 16 ετών να έρθει με τα άλλα δυο αδέλφια του και την γιαγιά του στην Νέα Σμύρνη το 1928! Από τους πρώτους  κατοίκους της τότε κοινότητας. Είναι συνταξιούχος της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ με ειδικότητα Μηχανικού -Ηλεκτρονικού εδάφους Αέρος. Δραστηριοποιήθηκε για 25 χρόνια στον κλάδο των Ηλεκτρονικών συσκευών & Τηλεοράσεων  στην Περιοχή μας.

Κουκάς Πέτρος

Γεννήθηκε στην Άνω Νέα Σμύρνη, στην περιοχή “ΛΟΥΤΡΑ” το 1956, όπου και κατοικεί έως σήμερα.  Φοίτησε ως μαθητής στην Ελληνική Παιδεία και ως σπουδαστής στην Σιβιτανίδειο Σχολή. Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό.  Παράλληλα ανέπτυξε έντονη ενασχόληση με τα κοινά ως Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης για πολλά χρόνια καθώς και μέλος της Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής.  Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα από το 1977. Ως ελεύθερος επαγγελματίας δραστηριοποιείται στην Νέα Σμύρνη από το 1987.
Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.  ‘Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Γυμναστηρίου-Κολυμβητηρίου Νέας Σμύρνης.  Το 2019 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Νέα Σμύρνη”.  Από τον Σεπτέμβριο του 2019 έχει αναλάβει αντιδήμαρχος ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ και από τον Ιούλιο του 2023 έχει αναλάβει και αντιδήμαρχος ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. Συμμετέχει στην Οικονομική επιτροπή καθώς και στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου μας.

Κυριακοπούλου Χρυσούλα

Κάτοικος Νέας Σμύρνης και ετών 73. Είναι συνταξιούχος πρώην ιδιοκτήτης μονάδας παραγωγής σολών στην Φιλιππούπολη Βουλγαρίας.

Κωτσής Γιάννης

Γεννήθηκε στη Λαμία και μένει στην Ν. Σμύρνη από το 2006. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές με ειδίκευση στην Διατροφή Αθλουμένων. Ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του πορεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου αποφοίτησε με Άριστα από το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Σήμερα υπηρετεί την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από στην θέση του Αθλητικού επιστήμονα και Ειδικού Φυσικής Κατάστασης από το 2010 έως και σήμερα συμμετέχοντας στα World Cup 2010 και 2014 και στο EURO 2012. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις (Εθνική ομάδα Ποδηλασίας, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ ΑΕΚ με την οποία κέρδισε και το Πρωτάθλημα Ελλάδος το 2017. Επιπρόσθετο πεδίο έρευνας και ενασχόλησης αποτελεί η πρόληψη – αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών και η αξιολόγηση μοτίβων δυσλειτουργίας σε νεαρούς αθλητές. Η αγάπη του για τα επιστημονικά πεδία της Διατροφής και της ‘Άσκησης, τον οδήγησαν στην δημιουργία του “Science Place Personal Training Studio” Ι και ΙΙ, του “The Edge Performance Center”, το “Human Performance Lab” του ABH Medical Group, και το “Human Performance Lab” του Theseus Rehab Center, εξειδικευμένα προπονητικά κέντρα όπου υποστηρίζονται αθλητές υψηλού επιπέδου και νεαροί αθλούμενοι, με γνώμονα την λειτουργική προπόνηση, την αποκατάσταση τραυματισμών και την ισορροπημένη διατροφή.

Λαρίσσης Γιώργος

Είναι γέννημα, θρέμμα της Νέας Σμύρνης και πλέον στην πόλη μας μεγαλώνουνε με τη γυναίκα του και τα τρία τους κορίτσια. Την εμπειρία και τη γνώση για να προσφέρει, τα αντλεί από την πολύχρονη εργασιακή εμπειρία του ως Μηχανικός με μεταπτυχιακές γνώσεις στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ο εργασιακός του βίος τον έκανε να έχει συνεργαστεί σε πάνω από 30 χώρες του κόσμου και να έχει διαμείνει για πολύ καιρό σε Αίγυπτο και Ζάμπια αναγείροντας εργοστάσια. Ενδεικτικά λοιπόν είναι και έχει υπάρξει:
• Μηχανικός με ειδίκευση στη διαχείριση απορριμμάτων, στο περιβάλλον, στη μεταλλουργία και τεχνολογία υλικών, στη διοίκηση παραγωγής, στη διασφάλιση ποιότητας.

  • Πρόεδρος ΚΑΠΗ & Παιδικών Σταθμών (2019-2023)
  • Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Τεχνικών Υπηρεσιών (2023)
  • Πρ. Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Εξωτερικών
  • Πρ. Ειδικός Σύμβουλος Υπουργού Ανάπτυξης
  • Πρ. Αναπλ. Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας
  • Υποψήφιος Δήμαρχος (2019)

Λεωτσάκου Λυγερή

Γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε και κατοικεί στη Ν. Σμύρνη. Είναι   διαζευγμένη και μητέρα  δύο υπέροχων παιδιών, ενός υιού 24 ετών και μιας κόρης 19 ετών αντίστοιχα.  Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο  Ν. Σμύρνης και στη συνέχεια αποφοίτησε από το γυμνάσιο και Λύκειο της Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint  Joseph» ( Άγιος  Ιωσήφ ). Συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Νομικής  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ,ενώ από το  2005 έχει ιδρύσει το προσωπικό της Δικηγορικό γραφείο και εξασκεί ελεύθερη και μάχιμη δικηγορία επί 22  συναπτά έτη. Επίσης αγαπά πολύ τα ζώα και θα ήθελε να συνεισφέρει στην καλύτερη δυνατή προστασία που θα μπορούσαν να έχουν ιδιαίτερα τα αδέσποτα , ενώ είναι λάτρης της φύσης, της θάλασσας , της  μουσικής και  του διαβάσματος.

Λοΐζου Χριστίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη απο πατέρα Έλληνα από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μητέρα Ρουμελιώτισσα. Έχει έναν 19χρονο γιο τον Χριστόφορο. Έχει τελειώσει Tasis Hellenic international school και το St George Commercial College. Για 3 χρόνια δούλεψε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού στη βελγική εταιρεία Sabena και 15 χρόνια στην Αγγλία στις αεροπορικές Sabena, Malaysian και British Arways . Γύρισε στην Νέα Σμύρνη το 2003 και για 3 χρόνια δούλεψε στη Νομαρχία Αθηνών. Από το 2014 έως σήμερα δουλεύει σε όλους τους τομείς του Πολιτιστικού Οργανισμού. Ήταν μέλος του ΔΣ του αθλητικού δρομικού συλλόγου ΣΑΦΑΝΣ και εκτελούσε καθήκοντα ταμία. Μιλάει 3 γλώσσες Αγγλικά , Γαλλικά και Ισπανικά και δουλεύει ως ξεναγός με ξένα γκρουπ.

Μανθοπούλου Νίνα

Γεννήθηκε το 1963 στο Αγρίνιο, όπου έζησε τα μαθητικά της χρόνια. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Στη συνέχεια εργάσθηκε στην Εμπορική Τράπεζα μέχρι το 2011, όπου τα τελευταία 11 χρόνια υπηρέτησε ως Επιθεωρητρια/Εσωτερική Ελεγκτρια. Από το 1992 κατοικεί στην Νέα Σμύρνη.

 

Μάνος Γιάννης

Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας και κατοικεί στην ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ από το 1972.
Δραστηριοποιείται στο χώρο της Αρτοποιίας από το 1980, έχοντας ίσως το πιο ιστορικό παραδοσιακό Αρτοποιείο στην πόλη μας στην Άνω Νέα Σμύρνη με την επωνυμία ” ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΝΟΥ”.
Για πολλά χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Γεν. Γραμματέας των Αρτοποιών της χώρας μας, τους οποίους εκπροσώπησε επάξια.
Εκπροσώπησε τους Επαγγελματιες, Εμπόρους και Βιοτέχνες στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ).
Επίσης, εκπροσώπησε τον επαγγελματικό του κλάδο στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) για την αναμόρφωση και διασφάλιση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.
Σήμερα είναι εκλεγμένος Γεν. Γραμματέας στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, το οποίο έχει 35.000 μέλη-επιχειρήσεις της Αττικής.
Για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της πόλης μας, της ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση της υποψήφιας Δημάρχου, ΚΛΑΙΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της να κατέβη ως υποψήφιος και να διεκδικήσει τη στήριξη και την ψήφο των Νεοσμυρνιωτων Συμπολιτών του και Επαγγελματιων της πόλης.
Το κριτήριο αυτής της επιλογής ήταν η ειλικρινής, ισορροπημένη, συνεπής και με θετικο τροπο στάση της ΚΛΑΙΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ απέναντι στα προβλήματα του Δήμου αλλά και τις προσδοκίες των Νεοσμυρνιωτων.
Ο συνδυασμός της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας για τους επαγγελματίες της ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και των απαιτήσεων όλων μας ως κατοίκων και καταναλωτών αυτής της πόλης πρέπει να έχει έναν κοινό στόχο:
Να συνεχίσει η αγαπημένη μας πόλη να κατέχει τον τίτλο μιας απο τις 10 καλύτερες πόλεις για να ζει κάποιος στην Ελλάδα σημερα.

Μαστρογιάννη Στέλλα

Γεννήθηκε στην Ν. Σμύρνη το 1978, όπου και διατηρεί το γραφείο της SDMARCHITECTS, έως σήμερα. Οι ρίζες της είναι απο τη Παλαιά Φώκαια της Μικράς Ασίας. Αποφοίτησε από τη Λ.Α.Ν.Σ, και συνέχισε τις σπουδές της  στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ), στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών όπου και πήρε  Μεταπτυχιακό τίτλο στο αντικείμενό της. Από το 2006 είναι μέλος του Τ.Ε.Ε και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Αρχιτέκτων Μηχανικός και ασχολείται  με μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών αλλα και επαγγελματικών χώρων.

Ματινόπουλος Γρηγόρης

Μεριχωβίτης Παρμενίων (Parmen)

Γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1965 στην Καρδίτσα. Μεγάλωσε στο Μόναχο Γερμανίας, όπου φοίτησε και τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Σπούδασε Παιδαγωγικά στη ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ και αργότερα στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Είναι παντρεμένος με την Ευθαλία (Θάλεια) Διαμαντή κι έχουν έναν γιο, τον Άγγελο. Δουλεύει ως Δάσκαλος 33 χρόνια σε σχολεία του Δήμου μας και τα τελευταία 28 χρόνια έχει οργανική θέση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης. Για 6 χρόνια έχει υπηρετήσει το σχολείο του κι από τη θέση του Υποδιευθυντή.

Μητσέας Σπύρος

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Νέα Σμύρνη με καταγωγή, από την πλευρά της μητέρας του το Αϊδίνιο της Μ. Ασίας, και από την πλευρά του πατέρα του την Μάνη.
Είναι Ηλεκτρολόγος & Ηλεκτρονικός Μηχανικός μέλος του ΤΕΕ με τις βασικές σπουδές και το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία.
Είναι έγγαμος και έχει δυο εργαζόμενα παιδιά, ένα γιο απόφοιτο ΤΕΦΑΑ και μια κόρη απόφοιτη εκπαιδευτικό.
Έχει εργαστεί στη διοίκηση έργων σε μεγάλους οργανισμούς τεχνολογίας (Intracom, Cosmote κλπ) στην Ελλάδα, Κύπρο, Βαλκάνια και Μ. Ανατολή και έχει διατελέσει επι 10ετία πιστοποιημένος αξιολογητής προγραμμάτων ΕΣΠΑ.
Είναι εθελοντής των Special Olympics Hellas και του Περιφ. Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ν. Σμύρνης και κάποια από τα χόμπι του είναι τρέξιμο, μελέτη ιστορίας, ταξίδια ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και συλλογή παλαιών αντικειμένων.
Στη συνεργασία του με το Δήμο Νέας Σμύρνης έχει υποστηρίξει το τμήμα πολεοδομίας και το γραφείο σχεδιασμού και είναι ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου με αντικείμενο τα χρηματοδοτούμενα έργα. Έχει συμβάλει στην εκπόνηση διαφόρων μελετών του Δήμου μας όπως του δικτύου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων και του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας.

Μισαηλίδου Πωλίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στην λατρεμενη γειτονιά της Άνω Νέας Σμύρνης, Αγίας Σοφίας και Μυκάλης γωνία. Τη δεκαετία του ‘60 η Νέα Σμύρνη ήταν γεμάτη με μονοκατοικίες με υπέροχους κήπους και νιώθει πολύ τυχερή, που μεγάλωσε σε μια τέτοια μονοκατοικία που σήμερα φιλοξενεί το Αττικό Ωδείο. Δημοτικό πήγε τα πρώτα χρόνια στο ιδιωτικό του Νεσλιχανιδη και μετά στο δημόσιο της Αιγαίου ενώ Γυμνάσιο στην Θρυλική Ευαγγελικη και μετά εισαγωγή στην Γαλλική φιλολογία, τμήμα το οποίο δεν παρακολούθησε γι’αυτό και έδωσε στη συνέχεια εξετάσεις και πέρασε στη σχολή Καλών Τεχνών ενώ παράλληλα άρχισε τη μουσική της πορεία ερασιτεχνικά και μετέπειτα δίπλα σε ιερά τέρατα όπως ο Γιωργος Μαρίνος! Στα χρόνια που πέρασαν, απέκτησε έναν υπέροχο γιο. Θέλει να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις, την πόλη που αγαπά γιατί εδώ – ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ – νιώθει σπίτι της. Τον παρακάτω στίχο τον αφιερώνει σε ολους και ειδικά στους Μικρασιατες: “Μοναδική μας προικα τα παιδικά μας χρόνια, είχαμε μια μπιγκόνια στην σκάλα αριστερά…”

Μιχελής Αντώνης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών. Από την παιδική του ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την καλαθοσφαιριση( basketball).
Μόλις 17 ετών στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την αντρική ομάδα του Παναθηναϊκού. Την ίδια χρόνια κατέκτησε χρυσό Πανευρωπαϊκό μετάλλιο. Εργάστηκε στην εταιρεία BOSH στο οικονομικό τμήμα , στην VIDEOSONIC σαν διευθυντής πωλήσεων και στην Π.Α.Ε SKODA – ΞΑΝΘΗ σαν scouter (εξεύρεση ποδοσφαιριστών).
Συνεχίζει να εργάζεται στον χώρο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στο scouting νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με διάφορους F.I.F.A-Agents.

Μουχτάρη Έλλη

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά. Από την ηλικία των 5 χρονών είναι Νεοσμυρνιώτισσα και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης. Από πολύ μικρή ασχολείται με τη μουσική. Έκανε κιθάρα με τον Νότη Μαυρουδή αλλά τελικά την κέρδισε το τραγούδι ενώ το 2001 πήρε το δίπλωμα μονωδίας με άριστα παμψηφεί. Είναι μόνιμο μέλος της χορωδίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης από το 1999. Έχει, επίσης, πτυχίο Νηπιαγωγού και γνωρίζει Γαλλικά και Ιταλικά. Διδάσκει μουσική προπαιδεία σε Ωδείο, είναι καθηγήτρια μονωδίας και Υπεύθυνη χορωδιακών συνόλων στο Ωδείο «Έρευνα». Κάνει φωνητική προετοιμασία στις Δημοτικές Χορωδίες και είναι Υπεύθυνη στη χορωδία «Μελωδοί», που εδρεύει στην Νέα Σμύρνη.
«Οραματίζεται μια ακόμα καλύτερη πολιτιστικά, Νέα Σμύρνη και ακόμη καλύτερη μουσική παιδεία για τα παιδιά της πόλης μας!»

Μπακαλοπούλου Μαριέττα

Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, όπου και ζει μέχρι σήμερα με το σύζυγο και τα δυο παιδιά της.   Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακό τίτλο στη Διπλωματία και τις Διεθνείς Σχέσεις, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα πάνω από 17 χρόνια, ενώ τα τελευταία έτη είναι στέλεχος σε εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων.  Έχει διατελέσει ως Αντιδήμαρχος στο παρελθόν στο δήμο μας, με πλείστες δράσεις και άμεσες παρεμβάσεις γύρω από τη Νέα Γενιά, την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα.

Μπαλωμένος Γάσπαρης (Τάκης)

Προπονητής-ιδιοκτήτης- ιπποπαραγωγός δρομώνων ίππων. Υπήρξε αντιπρόεδρος προπονητών ιδιοκτητών. Τελευταίος γόνος της μεγάλης οικογένειας των Μπαλωμένων.

Μπουρής Θοδωρής

Φοιτητής πληροφορικής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο με κατεύθυνση στην κυβερνοασφαλεια.
Νέος με τόλμη και διάθεση να προσφέρει στα κοινά της πόλης με ενσυναίσθησης.Γνωρίζει τις αγωνίες των νέων για μια πόλη ασφαλή, πράσινη,βιώσιμη και ανθεκτική. Ικανός να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής.

Ντίνου Ιωάννα

Γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς Ηπειρώτες. Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και φοίτησε στο 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Θηλέων Νέας Σμύρνης (Ομήρειο). Στη συνέχεια, φοίτησε στην Φιλοσοφική Σχολή στο τμήμα Γαλλικών Σπουδών του ΕΚΠΑ από το οποίο αποφοίτησε το 1983. Οπαδός της ”δια βίου μάθησης” έλαβε μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Γαλλική ως δεύτερη ξένη γλώσσα στο σχολικό και επιχειρηματικό περιβάλλον από το Πανεπιστήμιο Artois Arras France το 2013. Εργάστηκε για 35 χρόνια ως καθηγήτρια γαλλικής αρχικά στον ιδιωτικό τομέα και στην συνέχεια στην Β/θμια Εκπ/ση. Είναι παιδαγωγική σύμβουλος της πλατφόρμας Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού R.E.A.L Science. Τον Αύγουστο του 2022 αφυπηρέτησε, με στόχο να ασχοληθεί αποκλειστικά με την Κοινωνία των Πολιτών.

Ντούρμας Άγγελος

Ξένου Ανδρομάχη

Γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1987 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στη Ν.Σμύρνη όπου μένει μέχρι και σήμερα. Έχει καταγωγή από τη Θηρασιά, την Κρήτη και τη Σμύρνη και είναι κόρη οικονομολόγου και καθηγήτριας. Σπούδασε Σχέδιο Μόδας, κι έχει κάνει σπουδές στο σύγχρονο τραγούδι και το μιούζικαλ στη Royal Academy της Αγγλίας όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα δίνοντας πτυχίο για να διδάσκει musical singing. Έχει δουλέψει σαν μοντέλο σε νεαρή ηλικία και τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται σαν μουσικός τραγουδίστρια. Από παιδί λάτρευε τα ζώα, σήμερα έχει δυο σκυλιά και κατά καιρούς φιλοξενεί κι άλλα μέχρι να βρουν υιοθεσία. Έχει διασώσει πολλές φορές ζώα από κακοποιήσεις κι έχει προσφέρει εθελοντικά τόσο στο Δήμο Ν.Σμύρνης όσο και σε άλλες περιοχές διοργανώνοντας ημέρες υιοθεσίας. Είναι βετζετέριαν τα τελευταία 8 χρόνια και ασχολείται με τα δικαιώματα των ζώων τόσο των αδέσποτων όσο και των δεσποζόμενων.

Πανίκογλου Θεοδώρα

Έζησα τα παιδικά και σχολικά της χρόνια στην Ν. Σμύρνη ώσπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο 6 μηνών. Αποφοίτησε από το ΤΕΙ Καλαμάτας από την σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του τμήματος «Χρηματοοικονομική και Ελεγκτική». Από τα φοιτητικά της χρόνια εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο την διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων με διαχωριστικά αλουμινίου στο οικονομικό τμήμα και στο λογιστήριο της εταιρείας. Λόγω της μεγάλης της αγάπης για τα παιδιά, ασχολήθηκε για ένα σχολικό έτος με την εκπαίδευση στο ΙΕΚ Ν. Σμύρνης ως εκπαιδευτικός στο μάθημα «τεχνική των συναλλαγών». Η ενασχόλησή της με τα κοινά προέρχεται από την έμφυτη τάση της από μικρή ηλικία να βοηθάει τον συνάνθρωπό της και να προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε του πρόβλημα.

Παπαγιαννοπούλου (Ουρανία) Ράνια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά από την Κωνσταντινούπολη και την Κρήτη . Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Μετά το Λύκειο εργάστηκε για 8 χρόνια στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στο Αρχηγείο Ναυτικού στο Πεντάγωνο και αλλού ως γραμματέας. Αργότερα στο Παρίσι σπούδασε Lettres Classiques στη Σορβόνη και φιλολογία στο INALCO Sorbonne Paris 4. Μεταπτυχιακό στη γαλλική φιλολογία με ERASMUS στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία σπούδασε ιστορία της τέχνης για 2 χρόνια στα γαλλικά. Εκεί διδάχτηκε την τεχνική πινάκων Decoupage και έχει κάνει εκθέσεις στην Ολλανδία, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Σερβία, στην Εστία Νέας Σμύρνης, τον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας» και αλλού, με τρισδιάστατες εικόνες .
Είναι εκπρόσωπος του Δ ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης.

 

Περιβολάρη Σταματίνα

Γεννήθηκε 02 Μαΐου 1989 στην Αθήνα και είναι δημότης Νέας Σμύρνης. Έχει καταγωγή από Εύβοια, Πόντο και Μικρά Ασία. Έλαβε Κλασικές Σπουδές ως πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είναι κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων των τμημάτων Ιατρικής και Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύεται στην Ηθική, το Δίκαιο και την Ευζωία των Ζώων ενώ η αγάπη της γι’ αυτά αλλά και την εν λόγω επιστήμη, την οδήγησε στη παρουσίαση πρωτότυπης εργασίας στο Επιστημονικό Συνέδριο Βιοηθικής της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου, η οποία βαθμολογήθηκε με άριστα. Εργάζεται εδώ και οκτώ έτη ως διοικητικό προσωπικό σε κολέγια και εκπαιδευτικούς οργανισμούς ενώ πλέον έχει εξωτερική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι σύζυγος και μητέρα ενός παιδιού. Έχει υπάρξει εθελόντρια στο Χαμόγελο του Παιδιού, εθελόντρια με πιστοποίηση Α’ βοηθειών στον Ερυθρό Σταυρό, εθελόντρια στον Σύλλογο κακοποιημένης γυναίκας & παιδιού « Ο Καλός Σαμαρείτης» ενώ αποτελεί και μέλος της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών του Παραρτήματος Νέας Σμύρνης.

Πλατανιώτης Πέτρος

Πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του πανεπιστημίου Αθηνών. PhD ¨Θεωρία του χάους, Δυναμικά συστήματα, Ανάλυση Χαοτικών Χρονοσειρών¨ του Τομέα Μηχανικής, Αστρονομίας, και Αστροφυσικής του Φυσικού τμήματος του πανεπιστημίου Αθηνών. Επί 35 χρόνια διδάσκει Μαθηματικά σε φοιτητές, υποψήφιους ανωτάτων σχολών και μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του δίδαξε φοιτητές του Μαθηματικού και Φυσικού τμήματος του πανεπιστημίου Αθηνών μαθήματα της ειδικότητάς του. Συμμετείχε σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως ομιλητής παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της ερευνητικής του δραστηριότητας. Έχει συγγράψει μεγάλο πλήθος ερευνητικών εργασιών καθώς επίσης και 16 βιβλία Μαθηματικών για φοιτητές και μαθητές. Είναι μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας και της ομοσπονδίας εκπαιδευτικών φροντιστών Ελλάδας.

Πολέμης Κώστας

Μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα στην Νέα Σμύρνη, με καταγωγή και βαθιές ρίζες από την Άνδρο. Δευτερότοκος γιος του καπετάνιου Λεωνίδα Δ. Πολέμη και της Ορσούλας Μενδρινού, αφού αποφοίτησε από τη ‘’Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου’’ θέλοντας ν’ ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση της ναυτοσύνης, φοίτησε στην ‘’Σχολή Εμπορικού Ναυτικού – Σκαραμαγκά’’ και έλαβε πτυχίο Μηχανικού Ε.Ν. Πολλά ταξίδια, πολλές εμπειρίες, αλλά πάντα ο νους και η καρδιά του εστιασμένα ΕΔΩ.
Από την παιδική του ηλικία – τέλη δεκαετίας 1960 – ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την καλαθοσφαίριση – basketball στον θρυλικό ΜΙΛΩΝΑ, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Ίδρυση του Δήμου Νέας Σμύρνης. Θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του με όσους ενδιαφέρονται και αγαπούν την πόλη μας.

Σακκά Αναστασία

Γεννήθηκε στην Αθήνα.Διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια επιχείρηση στην όμορφη,πλατεία της Νέας Σμύρνης.Πτυχιούχος Αισθητικής-Κοσμητολογίας και Μουσικών Σπουδών.Δίδαξε στην σχολή της Αργυρώς Κωβαίου “Ariette”.Εργάστηκε ως υπεύθυνη στο Ιατρικό κέντρο Γεώργιος Παπανικολάου.Η συνεργασία με τον Dr Παπανικολάου της ξύπνησε το μεράκι για την συγγραφή (έχει επιτελέσει επιστημονική συνεργάτης του σε ιατρικά συγγράματα και βιβλία όπως το «Σύγχρονη διατροφή και διαιτολογία κ.α)κι οι Μουσικές σπουδές της για την στιχουργική.Της αρέσει το διάβασμα και τα ταξίδια.Έχει μια κόρη μαθήτρια γυμνασίου,την Λυδία-Κωνσταντίνα.Ονειρεύεται μια Νέα Σμύρνη:ενωμένη,καθαρή και δυνατή.

Σαραντή Νότα (Παναγιώτα)

Κάτοικος και δημότης Νέας Σμύρνης. Από την ηλικία των 11 ετών μέχρι σήμερα είναι στη φιλαρμονική του Δήμου μας παίζοντας κρουστά και πνευστά. Έχει  τελειώσει το παιδαγωγικό(νηπιαγωγός)στο πανεπιστήμιο Κύπρου.Επίσης το μεταφραστικό τμήμα στην Γαλλική Ακαδημία. Έχει  τελειώσει το ανοικτό πανεπιστήμιο Πάτρας ‘Ελληνικό πολιτισμό’ και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ‘Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση”. Είναι  κάτοχος ανωτάτου διπλώματος γαλλικών και αντίστοιχα διπλωμάτων’ καλή γνώση ‘αγγλικών και ιταλικών. Έχει  κάνει αρκετά σεμινάρια πάνω στην ειδική αγωγή,πρώτες βοήθειες, αυτοάμυνας, στο ‘χαμόγελο του παιδιού’ και σεμινάρια που αφορούν την εργασία της στο Δήμο Αθηναίων.

Σταυροπούλου Βαρβάρα (Βέρα)

Είναι απόφοιτη στον τομέα των παιδαγωγικών και έχει πτυχίο στην ψυχολογία ενώ ταυτόχρονα έχει τελειώσει και το μεταπτυχιακό της όσον αφορά την «συστημική ψυχολογία».
Της αρέσουν τα ταξίδια, ο χορός και η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους της!
Είναι ένας άνθρωπος ήρεμος και ευαίσθητος!
Αγαπά την πόλη της, την Νέα Σμύρνη γιατί εδώ γεννήθηκε, την στηρίζει και θα την στηρίζει πάντα!

 

Στεφανίδη Θέκλα

Είναι 29 ετών. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Η μητέρα της είναι από τα Ιωάννινα και ο πατέρας της από την Άνδρο. Ήρθε σε μικρή ηλικία στη Νέα Σμύρνη, στην οποία μεγάλωσε και ζει ακόμη. Έχει σπουδάσει βοηθός μικροβιολόγου κι έχει παρακολουθήσει παιδαγωγικό σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο Πατρών και σεμινάρια πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Σωτηρία. Δούλεψε στο αντικείμενο της αλλά από νωρίς την κέρδισε η ενασχόληση με τα ζώα. Τα τελευταία 6 χρόνια είναι dog walker και προσέχει παιδάκια. Έχει σώσει αδέσποτα ζώα-σκύλους και γάτες – από εγκαταλείψεις και έχει υιοθετήσει δυο από αυτά. 

Στεφανής Ανδρέας

Γεννήθηκε το 1964 στην Καλλιθέα από πατέρα με καταγωγή τα Ψαρά και μητέρα με καταγωγή από την Σμύρνη. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Νέας Σμύρνης το 1982 και στην συνέχεια μαθαίνοντας την γερμανική γλώσσα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, από το οποίο και αποφοίτησε με δύο εξειδικεύσεις πάνω στα Οικονομικά Μεταφορών και το Διεθνές Μάρκετινγκ.  Από το 1989 ήταν Στέλεχος στην Διοίκηση Μάρκετινγκ της αεροπορικής εταιρείας της Λούφτχανσα στην Αθήνα και το Βερολίνο μέχρι το 1999, όπου μετά τακτοποίησε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Ελλάδα. Από το 2000 μέχρι και το 2007 διετέλεσε Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ στην Εταιρεία Πληροφορικής Pago με έδρα στην Κολωνία. Από το 2007 είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην ιδιόκτητη Συμβουλευτική Εταιρεία προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Τουριστικό και ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ με ψηφιακές τεχνολογίες σε ελληνικές και γερμανόφωνες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό.
Είναι πατέρας 2 παιδιών (την Αλίσια 23 ετών και τον Γιάννη 21 ετών) και η σύζυγός του είναι Γερμανίδα, η οποία λατρεύει την Ελλάδα και την Νέα Σμύρνη.

Στέφος Νίκος

Δημοσιογράφος-συγγραφέας.
Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Μεγάλωσε από μικρό παιδί στη Νέα Σμύρνη και είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Είναι δημοσιογράφος και εργάζεται ως πολιτικός συντάκτης στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89 fm και ως αρθρογράφος στο newpost.gr. Από πολύ νέος ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και εργάστηκε στην ΕΡΤ, σε εφημερίδες και περιοδικά ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης (για πάνω από 20 χρόνια) και αρχισυντάκτης αλλά και ως διευθυντής εφημερίδας στην Κύπρο.
Στη μακρόχρονη δημοσιογραφική του πορεία είχε την ευκαιρία να συναντήσει παγκόσμιες προσωπικότητες και να πάρει αποκλειστικές συνεντεύξεις από ηγέτες όπως ο Καντάφι, ο Αραφάτ, ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο Κόφι Ανάν, ο Ζισκάρ Ντ΄Εστέν, ο Νίκος Αναστασιάδης κ.α. ή από διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, η Φανί Αρντάν, ο Τζον Μάλκοβιτς, Νικόλ Κίντμαν, Ντέμις Ρούσος, ο Κώστας Γαβράς, ο Μπένι Χιλ κ.α. Έχει γράψει δυο βιβλία. Το “2015 – Καύσωνας στην Αθήνα” που κυκλοφόρησε το 2019 και το “Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…” που κυκλοφόρησε το 2018.
Το ενδιαφέρον του για τη Νέα Σμύρνη και την αναβάθμιση της ζωής της πόλης μας ήταν πάντα έντονο. Μάλιστα το 2010 και 2014 κατέβηκε και ως υποψήφιος δήμαρχος με δικό του συνδυασμό και συμμετείχε ενεργά στο δημοτικό συμβούλιο. Τώρα ενώνει και τις δικές του δυνάμεις στον αγώνα της Κλαίρης Δεληγιάννη στις δημοτικές εκλογές γιατί πιστεύει ότι μόνο η Κλαίρη μπορεί να οδηγήσει την Νέα Σμύρνη στη Νέα Εποχή και να δώσει προοπτική στην πόλη, που θέλουμε και ονειρευόμαστε…

Τατάκη Βιολέττα

Γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει από το 1983 στην πανέμορφη Νέα Σμύρνη, την πόλη των πανύψηλων πεύκων και των ευωδιαστών γιασεμιών με τον αείμνηστο Ανδριώτη πατέρα μου Α’ Πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού Μιχαήλ Τατάκη και την μητέρα της Ειρήνη Λασκαρίδου με ρίζες από την ευλογημένη Λέσβο. Είναι πτυχιούχος Οικονομίας-Διοίκησης (Σχολές Ωμέγα) όπου αρίστευσε. Επόμενος σταθμός της τα Δημόσια ΙΕΚ Αργυρούπολης στο μοναδικό τμήμα εν Ελλάδι “Ειδικός Αεροπορικών Εταιρειών”. Με υποτροφία στο δεύτερο εξάμηνο, χάραξε πορεία 1997-1998 Ολυμπιακή Αεροπορία-Δυτικό Αεροδρόμιο, 1999-2000 Cronus-Aegean Airlines-Ανατολικό Αεροδρόμιο στους τομείς του Passenger Service ( VIP, Telex pax, Lost property, Ticketing, Departures, Arrivals) και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος τα τελευταία 22 έτη μέχρι σήμερα εξυπηρετώντας πτήσεις για Αμερική (SPOA,SAFETY). Απέκτησε δύο γιους, με τον μεγαλύτερο να περνάει εφέτος στην Εμποροπλοιάρχων Ασπροπύργου. Ήταν πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο Ναυτικό Λύκειο Πειραιά 2020-2023 και από το 2013 έχει τη μεγάλη χαρά και τιμή να συμμετέχει στο χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισίων Λέσβου. Σέβεται και αγαπά την πόλη μας, εκτιμά κάθε προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια και προσδοκά να προσπαθήσουμε συλλογικά με πολλές καλαίσθητες και αξιοθαύμαστες πράξεις που την ανεβάζουν στο βάθρο με τις γνωστές αξίες της “χιλιοπονεμένης Σμύρνης” …αυτής που πρεσβεύουμε και κουβαλάμε στην ψυχή μας. Ευχαριστεί από καρδιάς.

Τριανταφύλλου Κώστας

Γεννήθηκε και ζει στην Νέα ΣΜΥΡΝΗ. Είναι έγγαμος πατέρας δυο παιδιών, ενός κοριτσιού 25 ετών τελειόφοιτης ιατρικής και ενός αγοριού 21 ετών φοιτητή τέταρτου έτους ιατρικής.

Σπουδές:
– Αεροναυπηγική στο Queen Mary College (University of London)Bsc 1978-1981
– Μεταπτυχιακό στο Cranfield Institude of Technology με εξειδίκευση στην δομή υλικων(MSc in Structural Design) 1981-1983

Τσακίρογλου-Πορτοκάλη Σοφία

Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη από γονείς Κωνσταντινουπολίτες. Το 1998 αποφοίτησε από τη ΛΑΝΣ και συνέχισε τις σπουδές της στον ασφαλιστικό κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται για 20 και πλέον έτη στις δυο κορυφές εταιρίες της ασφαλιστικής αγοράς σε διοικητικές θέσεις. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης κατέχει Πιστοποιητικό Επάρκειας Γραμματείας Διοίκησης από τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δίπλωμα Business & Marketing, Εργασιακής Ψυχολογίας & Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού  & Δημοσίων Σχέσεων.

Τσόμπος Κώστας

Είναι Έλληνας και κατάγεται από το χωριό Γλύνα, που υπάγεται στον Δήμο Δ(ε)ρόπολης και Πωγωνίου της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας της Αλβανίας. Στην Νέα Σμύρνη ζει από το 1998. Την πρωτοβάθμια εκπαίδευσή του την έλαβε στο 1ο Δημοτικό σχολείο Νέας Σμύρνης και στην συνέχεια μαθήτευσε στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης. Ολοκλήρωσε την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Γενικό Λύκειο Σιβιτανιδείου Σχολής στην Καλλιθέα. Φοίτησε στο Δ.Ι.Ε.Κ. Μεγάρων, του τμήματος Φυσικοθεραπείας, λαμβάνοντας την Πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ. Το 2022 τελείωσε το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου ως Τεχνικός Οχημάτων. Παράλληλα, φοιτεί από το 2021 στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Εργάστηκε σε Κέντρο Φυσικοθεραπείας και στην συνέχεια ως επαγγελματίας οδηγός σε Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια και Ειδικό Σχολείο ΑμεΑ. Εργάστηκε στους Δήμους στο τμήμα Καθαριότητας και Πράσινου του Δήμου Παπάγου Χολαργού και τώρα στο Δήμο Κηφισιάς.

Χατζατουριάν Βαγγέλης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ναυπηγικής του ΤΕΙ Αθηνών και εργάζεται ως υπάλληλος στην ΕΥΔΑΠ. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης και υπεύθυνος του Ψηφιακού Μουσείου Σμύρνης & Νέας Σμύρνης όπως επίσης και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Είναι ο δημιουργός των Ιωνικών Γιορτών, του πολυπληθέστερου Φεστιβάλ Πολιτισμού στην Αθήνα με 120 χιλιάδες επισκέπτες τον χρόνο. Είναι μέλος τη Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ενώ είναι ο εμπνευστής του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που πραγματοποιείται τα τελευταία 8 χρόνια με τεράστια ελληνική και διεθνή συμμετοχή.
Παρουσιάζει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα.
Έχει εκδώσει εννέα ιστορικά φωτογραφικά λευκώματα με θεματολογία από την ιστορία και τον πολιτισμό.
«Το Τέμπλο. Ο Δεσποτικός Θρόνος και ο Αμβων. Από τον Αγιο Ιωάννη το Θεολόγο Σμύρνης στην Αγία Φωτεινή Νέας Σμύρνης» 2009 εκδ. Χατζατουριάν
«Νέα Σμύρνη. Διαδρομές εικόνας και μνήμης στους δρόμους της πόλης» 2007 εκδ. Βαγγέλης Χατζατουριάν
«Αρμενία: Πέτρα και Πολιτισμός» 2004 εκδ. Βουλή των Ελλήνων
«Νέα Σμύρνη: από την Καταστροφή στη Δημιουργία» 2009 εκδ.Αλέξανδρος
«Ναγκόρνο Καραμπάχ: Η κληρονομιά των Αρμενίων στην καρδιά του Καυκάσου» 2008 εκδ. Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος
«Μνημεία Τέχνης-Σύμβολα Ιστορίας» 2007 εκδ. Χατζατουριάν
«Προορισμός Νέα Σμύρνη. Ιστορία της Συγκοινωνίας στο Δήμο Νέας Σμύρνης» -2013 εκδ. ροδολίβος
«Τζένη Βάνου: Εικόνες της ζωής της» 2015 εκδ.Χατζατουριάν
«Μαρτύρων Μνημεία»- 2015 εκδόσεις Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος.
Το φωτογραφικό λεύκωμα 540 σελίδων “Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.: 1890 Μνήμες” (εκδ. Μίλητος), που αποτυπώνει τη διαδρομή του Πανιωνίου από την ίδρυσή του το 1890 στη Σμύρνη μέχρι σήμερα. Είναι υπεύθυνος Κινηματογραφικών Παραγωγών Ιστορικών Ντοκιμαντέρ για την Αρμενία, το Ναγκόρνο Καραμπάχ, τον Πανιώνιο και τον Μίκη Θεοδωράκη όπως επίσης και ο Εμπνευστής και Συντονιστής δεκάδων επιμέρους Πολιτιστικών Φεστιβάλ παναθηναϊκής εμβέλειας από το 2007 μέχρι σήμερα. Είναι Πρόεδρος ΝΠΔΔ Πολιτιστικού Οργανισμού από το 1998 μέχρι σήμερα. Με τον πολιτισμό ασχολείται τα τελευταία 25 χρόνια και είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος, που έκανε τον πολιτισμό προσιτό σε όλους τους δημότες Νέας Σμύρνης.

Χατζόπουλου Βασιλική

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι μητέρα μιας κόρης. Η κόρη της γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη. Με την οικογένειά της μένουν στη Νέα Σμύρνη από το 1980. Διάλεξε να μείνει στη Νέα Σμύρνη γιατί η πλατεία της, κέρδισε την καρδιά της.
Είναι Δρ. Αρχιτέκτων – Πολεοδόμος.
Διπλωματούχος Αρχιτέκτων-Μηχανικός του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές Πολεοδομικού και Χωροταξικού Σχεδιασμού (MSc, Urban & Regional Planning, Strathclyde University – Glasgow). Είναι Διδάκτωρ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας με μελέτες και επίβλεψη κατοικιών και έκδοση Οικοδομικών Αδειών. Εργάστηκε στην Ανώνυμη Εταιρεία του Δημοσίου, την Δ.Ε.ΠΟ.Σ Α.Ε. (Δημόσια Επιχείρηση Πολεοδομίας & Στέγασης) από το 1977 έως 2003 (26 χρόνια). Είναι Υπεύθυνη Έργου Οικισμών Οργανωμένης Δόμησης και Οικιστικών Αναπλάσεων.
Εργάστηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης από το 2003 έως το 2012 (9 χρόνια). Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Δ.Ε.ΠΟ.Σ. Α.Ε. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Δ.Ε.ΠΟ.Σ. Α.Ε. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Σμύρνης. Επίσης είναι μέλος της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης από το 2013.

Χουλιάρας Ιωάννης

Χρονοπούλου Γωγώ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Η μητέρα της με καταγωγή από τα Θεραπειά Κωνσταντινουπόλεως και ο πατέρας της Αρκάδας με ρίζες από την όμορφη Μάνη. Μεγάλωσε με την αδελφή της σε μία οικογένεια με αγάπη, αρχές, ήθος, αξίες, σεβασμό. Παράλληλα με την 35ετη εργασία της στην εταιρεία υγραερίων ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ είναι απόφοιτη ιδιωτικών σχολών στο  τμήμα λογιστικής και  τελειόφοιτη στο τμήμα της διοίκησης επιχειρήσεων. Από το 2021 έως και σήμερα βρίσκεται ανελλιπώς κοντά τους και είναι η Γ. Γραμματέας του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ιστορικού και είναι μέλος της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών παραρτήματος Νέας Σμύρνης .

Ψαλλίδας Νικόλαος

Είναι 38 ετών, γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη και με το πέρας των σπουδών επέστρεψε μόνιμα στην πόλη μας. Οι σπουδές του αφορούν την Επιστήμη του Περιβάλλοντος και πιο συγκεκριμένα αποφοίτησε από Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.  Εργάζεται στην Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ με μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση επικοινωνίας και την οργάνωση λειτουργίας των υπηρεσιών.  Ως διοικητικό μέλος στον Όμιλο Φίλων Τάβλι Νέας Σμύρνης, συναναστρεφόμενος με τόσο ξεχωριστούς φίλους, γνώρισε την Κλαίρη Δεληγιάννη την οποία εκτιμά ιδιαίτερα και συμπορεύεται στον σπουδαίο αγώνα της Παράταξης “ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” για νίκη στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Ψαράκη-Φύτρου Μπιάνκα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, όπου ζει μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από την Ευαγγελική Σχολή και συνέχισε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή Αθηνών. Απέκτησε το ελληνογαλλικό μεταπτυχιακό δίπλωμα με τίτλο «Εξειδικευμένο Δημόσιο Δίκαιο» της Νομικής Σχολής Αθηνών και του Πανεπιστημίου του Μπορντώ. Από το 2017 ασκεί δικηγορία, ούσα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Επί του παρόντος, συνεργάζεται με τη ΜΚΟ Ζεύξις με αντικείμενο τη νομική εκπροσώπηση ασυνόδευτων ανηλίκων. Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και τον ελεύθερο της χρόνο αθλείται στο Τμήμα Κολύμβησης του Πανιωνίου Γ.Σ.