Κλαίρη Δεληγιάννη, Υποψήφια Δήμαρχος Νέας Σμύρνης

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!

Πέρασαν τρεις εβδομάδες από τη συνάντησή μας στον Κινηματογράφο Σπόρτινγκ και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον κόσμο που με τίμησε με την παρουσία του, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο, και μάλιστα σε αυτές τις ημέρες πανελλήνιου πένθους. Ενός πένθους που μας φέρνει προ των ευθυνών μας και μας υποχρεώνει να παραμένουμε σε εγρήγορση!

Ευχαριστώ επίσης τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και φίλους, που δέχτηκαν την πρόσκλησή μου να συμπορευτούμε σε αυτή την κοινή προσπάθεια, ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι την ίδια αγάπη για την πόλη  μας, την ιστορία και το παρελθόν της, το παρόν και το μέλλον της.

Πρώτα και πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη,  που με πιστεύει και με στηρίζει σε αυτό το βήμα μου, που δεν έχει χρώμα κομματικό ούτε κομματικές ταυτότητες. Εκείνος μάς άνοιξε τον δρόμο  για μια Πόλη Πρότυπο, μια Πόλη Πολιτισμού, Αξιοπρέπειας και Καινοτομίας. Τον ευχαριστώ, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, αλλά και για τη γνήσια συγκίνησή του, που μας θυμίζει πάντοτε την ποιότητα και την αλήθεια του χαρακτήρα του.

Πάμε λοιπόν, Όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη! Όλοι μαζί για την πόλη μας!

Μοιράστε αυτό το άρθρο!